Selecteer een pagina
Voor de derde keer organiseert biergenietschap Narziss in samenwerking met het whisky genootschap De Törfstekers de Beer Meets Whisky proeverij (BMW). Dit keer wordt de proeverij gehouden op zondag 20 november 2016.

Narziss Proeverij BMW IIINadat op 23 mei 2010 en vervolgens op 19 oktober 2014 respectievelijk de BMW I en de BMW II proeverijen succesvol zijn gehouden, zijn opnieuw de koppen van beide partijen bij elkaar gestoken. Dit heeft geleid tot het organiseren van een 3e BMW proeverij!

Hoe ziet de middag eruit?

Om 15:00 s’middags word je welkom geheten en neem je plaats. De middag laat je over je heen komen. Dit houd in dat je alleen maar hoeft te proeven en te genieten van heerlijke whisky’s in combinatie met fantastische speciaalbieren. Uiteraard krijg je ook de benodigde informatie van de dranken.

Naast de alcoholische versnapering houden wij natuurlijk ook rekening met de maag die goed gevuld moet blijven. En dit alles onder het genot van een prachtig stukje muziek van Persona Non Grata!

Deze compleet gevulde middag kost 20 euro persoon! Wees er snel bij, want er zijn maximaal 50 plaatsen beschikbaar voor deze gezellige middag! En vol is dan ook echt vol!

De inschrijving loopt!

Lijkt het je leuk om ook eens de verrassende combinaties van whisky met speciaalbier te proeven? En meer te weten te komen over de bijzondere whisky’s en speciaalbieren? Dan is dit het moment om je aan te melden!

Aanmelden:
  • Aan de bar in ‘t café De Mingelmous aan de Menistenplein 10 te Stadskanaal
  • Aanmelden via mail (narziss2005@gmail.com) en dan het bedrag van 20 euro per persoon over maken op IBAN nummer: NL43 INGB 0689 8527 70 o.v.v. BMW 3 2016. Hierover krijgt u ook een mail van ons.

Graag bij beide mogelijkheden direct betalen i.v.m. inkoop van de speciaalbieren, whisky’s en het eten. Alvast bedankt!